About

Artistiek, enthousiast en gedreven.

Dit zijn de woorden die de jonge fotograaf uit Dordrecht het beste omschrijven. Abigail van Kooten is gespecialiseerd in portretten en model fotografie (fashion, beauty en editorial). Haar doel: inspireren, creëren en je versteld te laten staan.

“Het hele proces van een foto die ik maak is voor mij een manier om mijn creativiteit te uiten. Het concept, de voorbereiding, de uitwerking, en tot slot de nabewerking.”

Abigail van Kooten Photography is gevestigd in Dordrecht, Zuid-Holland. Abigail houd zich bezig met fotografie en het retoucheren van foto’s. Voor meer informatie over de diensten van Abigail van Kooten Photography, zowel fotografie als retoucheer werk, kunt u contact opnemen via het contact formulier.

Artistic, enthousiastic, unconventional and driven.

Those would be the words that would describe the young dutch artisan Abigail van Kooten. Her art is portraits and model photography (fashion, beauty and editorial). Her goal: to inspire, create and make you turn your back to look again.

“I love a challenge and strive to capture images that are both unique and slightly atypical”

Abigail van Kooten Photography is based in the Nethelands, Dordecht, Zuid-Holland. Abigail is working as a freelance photographer and as retoucher. Please fill in the contact form if you are interested in the service of Abigail van Kooten Photograpy.

Abigail van Kooten