Lifestyle Fotoshoot

Wil je graag een keer mooi gefotografeerd worden op een professionele manier maar hou je niet van geposeerde modellen foto’s? Dan is een lifestyle fotoshoot iets voor jou!
Voor jou fotosessie bespreken samen een mooi concept en zoeken hierbij een mooie bijpassende locatie!

Wat houdt een lifestyle fotoshoot precies in?

Lifestyle fotografie is een fotografiestijl waarbij er op een natuurlijke wijze gefotografeerd wordt. Geen geposeerde foto’s maar zoals het werkelijk is.
Een lifestyle fotoshoot is uitstekend geschikt voor mensen die er niet van houden om op een geposeerde manier op de foto te worden gezet. Tijdens een lifetsyle fotosessie ga je gewoon je eigen gang en wordt je als het ware gevolgd met de camera. Een lifestyle fotoshoot is heel leuk alleen, samen met een vriend/in, als een loveshoot en is ook erg geschikt als een mooie baby reportage.

De Pakketten:

Voor het gemak zijn er 2 pakketten samengesteld waar uit gekozen kan worden.
Natuurlijk kunnen deze naar behoefte aangepast worden. Neem hierover contact met mij op via het onderstaand contactformulier.

Pakket 1:

  •  Lifestyle fotoreportage (locatie in overleg)
  •  Fotoshoot van 1,5 uur tot 2 uur
  •  Selectie van 10 bewerkte foto’s in hoge resolutie + webformaat binnen 2 weken geleverd
  •  Datum in overleg

Prijs €149,-

Pakket 2:

  •  Lifestyle fotoreportage (locatie in overleg)
  •  Fotoshoot van 2,5 tot 3 uur
  •  Selectie van 20 bewerkte foto’s in hoge resolutie + webformaat binnen 2 weken geleverd
  •  Datum in overleg

Prijs €199,-

Optioneel bij te boeken

  • Professionele visagie
  • Extra beelden professioneel nabewerkt €15,- per beeld

Uit de gemaakte foto’s wordt door mij een selectie gemaakt van de mooiste foto’s, die vervolgens worden bewerkt. Als je een aantal foto’s in gedachten hebt, laat het dan weten! Hier houd ik dan rekening mee tijdens de selectie. Deze foto’s ontvang je van mij digitaal op hoge en lage resolutie. Lage resolutie foto’s zijn geschikt voor op het web en hoge resolutie foto’s zijn uitstekend geschikt voor afdrukken.

Doordat er ruim de tijd wordt genomen voor een fotoshoot zal je meer ontspannen voor de camera komen staan. Dit is belangrijk want je wilt tenslotte niet geforceerd over komen! 

Heb je nog vragen of  wil je een lifestyle fotoreportage boeken? Vul dan dit contact formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Alle prijzen zijn incl.  21% BTW. Vindt de fotoshoot binnen Dordrecht plaats, dan wordt hiervoor geen reiskosten gerekend. Voor een fotoshoot buiten Dordrecht wordt er een kleine reiskosten vergoeding gevraagd.