Professionele beeldbewerking voor fotografen


Wij houden van de uitdaging om een goede foto perfect te maken.

Fotografie is een onderdeel van het werk, maar het editen van je foto’s is weer een heel ander onderdeel. Met goede beeldbewerking zorg je voor een kwaliteitsverhoging van jouw foto’s. Mijn team neemt graag jouw beeldbewerking uit handen zodat jij kan focussen op jouw passie, fotografie.

Ik wil beginnen met uitbesteden!

Dit is waarom jij jouw beeldbewerking wilt uitbesteden


Meer tijd voor fotografie en groei

Door het uitbesteden van jouw fotobewerking heb je meer tijd voor jouw passie, fotografie. Doordat er een tijdrovende klus wegvalt kan jij meer tijd vrijmaken voor ander werk binnen je bedrijf of voor jezelf. Denk aan bijvoorbeeld meer cliënten aantrekken of meer tijd voor persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kan jij je bedrijf laten groeien op de manier die het beste bij jou past.

Professionele consistente beeldbewerking in jouw stijl

Mijn team bestaat uit professionele beeldbewerkers die weten wat ze doen. Hierdoor kan jij met een gerust hart jouw beeldbewerking uitbesteden. Jouw eigen unieke stijl wordt toegepast op de te bewerken beelden. Of misschien wil je wel een andere stijl laten toepassen? Wij voeren alle gewenste bewerkingen uit die nodig zijn om het beste uit jouw foto’s te halen.

Snelle oplevering

De bewerkte beelden ontvang jij binnen 5 tot 7 werkdagen. Heb je een krappe deadline? Geen probleem! We kijken graag naar de mogelijkheden om de bewerkte foto’s sneller op te leveren.

Persoonlijke aanpak

Elke fotograaf is anders en wij willen jou leren kennen! Wij doen niet aan lopende band productie werk, maar kiezen voor een persoonlijke benadering waar jij, de fotograaf, centraal staat. Heb je bepaalde wensen? Laat het ons weten!

 

Plan een meeting!

Workflow


Breng ons op de hoogte
Laat ons weten dat je jouw bewerking wilt uitbesteden. Er is altijd een mogelijkheid om een telefoontje of een videomeeting te plannen om al je vragen te beantwoorden en jouw wensen te bespreken.

Stuur ons je foto’s
Om je foto’s te kunnen bewerken hebben wij de bestanden nodig. Hoe dit gebeurt, hangt af van het soort bewerking dat nodig is. Maak je geen zorgen! Het zal niet ingewikkeld zijn en we leggen het je in duidelijke stappen uit.

Voorbeeld
Tijdens het editen matchen we jouw eigen stijl. We zullen een voorbeeld maken met enkele voorbeeldbewerkingen. Als je gebruikt maak van eigen presets, kan je deze met ons delen. Maak je geen zorgen als je geen eigen presets hebt!

Snelle doorlooptijd
De bewerkte foto’s worden binnen 5 tot 7 werkdagen aangeleverd. Als je de bewerkingen sneller nodig hebt, informeer dan gerust naar de mogelijkheid!

Feedback
We willen dat je tevreden bent met onze service. We stellen jouw feedback dan ook zeker op prijs. Wil je iets laten aanpassen na de aanlevering van de bewerkte foto’s? Stel ons op de hoogte, en wij gaan aan de slag.

Wat kan je uitbesteden?


Je kan de volgende beeldbewerkingen aan ons uitbesteden:

– Kleurcorrectie
– Optimalisatie van gehele rapportages (bruiloften, families, events, portretten enz)
– Vastgoed
– Retoucheren van mode-, beauty- en portretfoto’s.
– Vrijstaand maken
– Landschappen

Wil je iets anders aan ons uitbesteden? Laat get weten en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

 

Start met uitbesteden!

Ervaringen van andere fotografen


Marije
"Ik wilde al een tijdje de editing van mijn bruiloften uitbesteden maar ik vond het erg lastig om het los te laten. Ik zocht iemand die, net als ik, iedere foto aandacht geeft en ook eventuele extra aanpassingen toepast ipv alleen een preset te gebruiken. Abigail was heel open en overlegbaar. Toen er iets niet lukte met het overzetten van mijn eigen instellingen heeft ze veel moeite gedaan om het op te lossen. Het resultaat was erg mooi. Het is heel fijn dat je bij haar met 1 persoon te maken hebt en dat je je niet een van de velen voelt. Van harte aanbevolen dus"

Ons werk


Ben je benieuwd naar ons eerdere werk? Hier vind je enkele voor en na foto’s. Dit is werk in de stijl van de fotograaf, dus het is mogelijk dat dit niet de stijl is die je voor jouw bewerkingen wilt. Tijdens het editen zorgen we ervoor dat we je edits in de gewenste stijl aanleveren.

Wil je ander specifiek werk in een bepaalde stijl zien? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

 

 
 
 
 Neem actie en neem contact op!

Vul het contactformulier in