IN FRAME MASTERMIND EXPERIENCE Ervaar hoe het is om deel te nemen aan een mastermind met gelijkgestemde fotografen en de juiste stappen te zetten in het opbouwen of uitbreiden van jouw onderneming als fotograaf! Ervaar hoe het is om deel te nemen aan een mastermind met gelijkgestemde fotografen en de juiste stappen te zetten in het opbouwen of uitbreiden van jouw onderneming als fotograaf!

Fotografie is een onderdeel van het werk, maar het ondernemen is weer heel wat anders.

Je bent fotograaf, je weet hoe jouw camera werkt en bent klaar voor de volgende stap: je fotografiebedrijf starten of uitbreiden. Maar de grote vraag is: Hoe?

Hoe krijgen die andere fotografen wel opdrachten? Hoe word je zichtbaar tussen al die andere fotografen? Hoe ga jij je fotografie bedrijf eindelijk van de grond afkrijgen?

Dit, en meer, leer je in In Frame Mastermind!

Wil jij ontdekken hoe het is om deel te nemen aan de mastermind? Omdat In Frame Mastermind 6 maanden bestaat hebben wij de In Frame Mastermind Experience in het leven geroepen. Speciaal voor ons halfjarige bestaan bieden wij eenmalig deze In Frame Mastermind Experience aan. Wat houdt dit in?

Een maand lang heb jij de mogelijkheid om te ontdekken hoe het is om onderdeel te zijn van In Frame Mastermind. LET OP! We hebben maximaal 10 plekken beschikbaar voor deze gratis, eenmalige experience.

De In Frame Mastermind Experience gaat van start op 1 augustus!

Ik wil 1 van de 10 plekken claimen!

 

10
Beschikbare plekken

Stel je voor...


Dat al jouw vragen over het ondernemen als fotograaf direct beantwoord worden.

 

Hoe dan?!

Dit is een vraag die ik mijzelf heel vaak heb gesteld toen ik net afgestudeerd was. Ik wilde wel voor mijzelf werken als fotograaf, maar ik had geen flauw idee hoe ik dit moest aanpakken. Hoe laat ik mijzelf zien, hoe krijg ik opdrachten, hoe kom ik rond als fotograaf, hoe kan het dat die andere fotograaf wel opdrachten heeft en ik niet? Ben ik wel goed genoeg?

Het heeft mij jaren geduurd om dit te leren. 

Stel je voor dat jij direct antwoord krijgt op deze vragen en altijd kunt doen waar je gelukkig van wordt, fotograferen! Niet de opdrachten waar je eigenlijk geen energie van krijgt, maar echt alleen focussen op de meest geweldige klanten.

Hoe zou dat voelen?

Hoe zou het zijn wanneer je je geen zorgen meer hoeft te maken over of er wel genoeg opdrachten binnenkomen? Hoe geweldig zou het zijn wanneer je alle details van het ondernemen leert en hierdoor jouw bedrijf kunt opzetten of kunt uitbreiden?

Geweldig toch?!

Om dit voor iedereen mogelijk te maken hebben Robin en ik In Frame Mastermind gecreëerd. Het is onze missie meer duidelijkheid te scheppen in de wereld van ondernemen als fotograaf.


Wat is In Frame Mastermind


In Frame Mastermind is een online platform speciaal voor ambitieuze fotografen die hun fotografieonderneming willen opzetten en/of uitbreiden.

Een mastermind is een groep gelijkgestemde mensen die elkaar versterken, motiveren en supporten. Het is ontzettend krachtig en motiverend om mensen met gelijk interesses, ambities en doelen om je heen te hebben.

Om onze mastermind nog meer waarde te geven dan de ‘reguliere’ mastermind hebben wij besloten om experts bij ons aan te laten sluiten. Dit betekent dat jij alles leert van experts binnen het ondernemen. Daarnaast is er een exclusieve, besloten community waarin jij kunt brainstormen en sparren met andere ambitieuze fotografen.

De mastermind is geen standaard cursus waarbij je je lesmateriaal aangereikt krijgt en het verder zelf maar moet uitzoeken. Je kunt verzekerd zijn van persoonlijke live-sessies die op jouw wensen en ontwikkelpunten aansluiten, zodat jij kunt groeien op de manier die bij jou past.

Bij In Frame Mastermind staat het ondernemen als fotograaf centraal. In de mastermind komen de volgende onderwerpen aan bod:

0
1. Fotografie
0
2. Marketing
0
3. Sales
0
4. Ondernemers-mindset


 

Wil je zelf ervaren hoe het is om deel te nemen aan In Frame Mastermind?

Meld je nu aan voor In Frame Mastermind Experience!

 

IETS VOOR JOU?


Wil jij ook eindelijk kunnen zeggen dat je gemakkelijk voldoende opdrachten binnenhaalt?

Geen bijbaantje meer nodig hebben naast je fotografie?

De opluchting voelen dat je rond kunt komen van jouw eigen fotografieopdrachten?

De uitdagingen die je ervaart, kunnen delen met andere ambitieuze fotografen die daadwerkelijk begrijpen wat jij meemaakt?

Het geluk voelen dat jij jouw droomleven als professioneel fotograaf waar maakt?

Dan is de mastermind iets voor jou! Lees snel verder om meer te ontdekken.

Voor wie?


In Frame Mastermind is niet geschikt voor iedereen. We laten dan ook niet iedere fotograaf deelnemen aan de mastermind. Ben jij benieuwd of jij een match bent met In Frame Mastermind?

Herken je je in (een van) het onderstaande? Al deze vragen en meer worden beantwoord in In Frame Mastermind.

→ Je hebt kennis van fotograferen en bent klaar voor de volgende stap;
→ Je wilt alles leren over het ondernemen als fotograaf en bent bereid tijd te investeren in jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling;
→ Je wilt jouw fotografiebedrijf eindelijk van de grond krijgen of verder uitbreiden;
→ Je wilt deelnemen aan een community van gelijkgestemde fotografen;
→ Je hebt fotografie opdrachten maar je verdient te weinig om hiermee rond te komen; 
→ Je weet niet hoe je aan (consistente) opdrachten kunt komen; 

Herken jij je in (een van) de bovenstaande punten?

De mastermind is er om jou alle handvaten te geven op gebied van ondernemen als fotograaf zodat jij succesvol jouw bedrijf gaat runnen zonder dat het je jaren kost om het ondernemen als fotograaf onder de knie te krijgen.


 

Voor wie niet


In Frame Mastermind is niet voor iedereen. Een persoonlijke begeleiding en een hechte community vinden wij belangrijk. Daarom laten we niet iedereen deelnemen aan In Frame Mastermind.

In Frame Mastermind is niet geschikt voor jou wanneer…

… je geen tijd wilt investeren in jouw ontwikkeling als fotograaf en ondernemer;
… je fotografie alleen als je hobby ziet en geen opdrachten wilt uitvoeren;
… je liever een standaard cursus volgt over fotografie en ondernemen;
… je geen onderdeel van een besloten community met ambitieuze fotografen wilt zijn;
… je geen coaching wilt ontvangen van experts.

Wil je mee doen met de In Frame Mastermind Experience, maar je bent niet zeker of het voor jou is weggelegd? Vul dan alsnog het aanmeldingsformulier in. We gaan samen kijken of de Experience voor jou geschikt is!

Aarzel niet om een bericht te sturen wanneer je met een onbeantwoorde vraag zit. Je stelt jouw vragen via onderstaande button.

Ik heb een vraag!

Wie zijn wij?


Wij zijn Robin & Abigail, het outdoorfotografie-team en de mentors die door middel van In Frame Mastermind fotografen laten groeien in het ondernemerschap.

Wat ons op is gevallen in de tijd dat ikzelf professioneel fotografeer, is dat heel veel fotografen wel (volledig) voor zichzelf willen werken, maar niet weten waar te beginnen.

Het is zonde dat zoveel fotografen ontzettend goed werk maken, maar niet weten hoe ze van hun passie hun werk kunnen maken.

Het resultaat hiervan? Ervoor kiezen om hun droom niet achterna te jagen en in die energieslurpende vaste baan blijven hangen.

Uit eigen ervaring weten wij, Robin en ik, hoe lastig het is om te beginnen en hoe frustrerend het is wanneer je andere mensen jouw dromen waar ziet maken.

Wij hebben het onze missie gemaakt om fotografen te helpen groeien in hun onderneming en alle handvatten te geven om hun dromen te realiseren.

Onze kennis delen wij in de mastermind, In Frame Mastermind, speciaal voor ambitieuze fotografen die willen groeien op ondernemend vlak.


Robin

Robin

Community Manager
Jaren geleden heb ik de keuze gemaakt om het “veilige pad” te kiezen, volledig te gaan werken in loondienst en langzaamaan kwam mijn fotografie helemaal stil te liggen.

Waarom? Ik wist niet waar ik moest beginnen met een onderneming opbouwen en heb het makkelijke, veilige pad gekozen. Toen ik Abigail leerde kennen kwam mijn liefde voor fotografie weer tot leven. Ik besefte me dat ik destijds een passie stil heb laten vallen simpelweg omdat ik niet wist hoe ik hier meer uit kon halen en ik ook bang was hier niet succesvol in te zijn.

Met de In Frame Mastermind en de In Frame Mastermind Experience geven we ambitieuze fotografen de support die ik destijds miste op het gebied van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen, zodat jij niet ook jouw passie stil laat vallen en het veilige pad kiest.

Abigail

Abigail

Fotografie expert en mentor
Ik heb fotografie gestudeerd in Rotterdam, ben afgestudeerd als portret/mode-fotograaf en beeldbewerker. Ik had alle nodige kennis van fotografie, maar geen kennis van ondernemen.

Na jaren zoekende zijn geweest in hoe ik succesvol moest ondernemen ben ik na 8 jaar, in 2020, op het punt gekomen dat ik voldoende kennis had van het ondernemen als fotograaf. Hierop volgde het besluit om volledig voor mijn fotografie te kiezen en mijn vaste baan op te zeggen. Ik heb nog geen enkele dag spijt gehad van deze keuze en geniet nog steeds van de reis.

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om een fotografie bedrijf van de grond te krijgen. Ik heb het mijn missie gemaakt om andere fotografen te helpen groeien in hun onderneming en alle handvatten te geven om hun dromen te realiseren. Deze kennis deel ik in de mastermind, In Frame Mastermind, speciaal voor fotografen die willen groeien op ondernemend vlak.

Wat kan je verwachten?


Alles wat jij wilt weten over de In Frame Mastermind Experience.

Stel je voor dat je kunt ervaren hoe het voelt om deel te nemen aan de community gevuld met gelijkgestemde fotografen die allen aan hun eigen onderneming werken, elkaar altijd supporten en dat je 2 keer per maand live masterclasses kunt volgen van experts op het gebied van mindset, marketing, sales en het ondernemen als fotograaf!

Met de In Frame Mastermind Experience kan jij gratis een maand lang ervaren hoe het is om een onderdeel te zijn van In Frame Mastermind. Tijdens de Experience krijg je een maand lang toegang tot alle onderdelen van In Frame Mastermind, bestaande uit:

masterclasses

Twee online interactieve masterclasses op het gebied van ondernemen als fotograaf.  

Online support

Onbeperkt toegang tot het online support-systeem waar je terecht kunt met alle vragen gerelateerd aan jouw onderneming.

Bibliotheek

Onbeperkt toegang tot de video-bibliotheek waar je replays van andere masterclasses en extra informatieve video’s kunt kijken.

Co-work sessie

Een online co-work sessie waarbij je kennis maakt met een enorm effectieve manier van jouw persoonlijke doelen halen.

Community

Onbeperkt toegang tot een online community gevuld met gelijkgestemde, ambitieuze fotografen.


 

Wil jij deelnemen aan In Frame Mastermind Experience? Er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar. Meld je dus snel aan!

Ik wil deelnemen aan de experience!

Eveline
De In Frame Mastermind is een top ondersteuning als jij klaar bent om die volgende stap te zetten in jouw fotografie bedrijf. Het heeft mij echt gemotiveerd om verder aan mijn bedrijf te werken en een professionaliseringsslag te maken. Abigail en Robin zorgen voor de extra motivatie en praktische tips!

Eveline
Christine
Een fijne manier om je bedrijf een goede basis te geven. Altijd (snel) een reactie op je vraag en een ontzettend fijne groep collega’s!

Christine
Koert
In Frame Mastermind experience was heel gaaf om aan deel te mogen nemen! Niet alleen zijn Abigail en Robin een geweldige bron van informatie en inspiratie, de andere deelnemers komen ook met geweldige ideeën en oplossingen. Op deze manier kan je werken aan je eigen doelen en krijg je nog veel meer informatie waar je misschien nog nooit aan gedacht hebt. Echt een "eye opener" voor de fotograaf met ondernemingsdrang!

Koert
Zoë
Abigail en Robin zijn hele fijne mensen die je altijd zullen helpen het beste uit jezelf en je onderneming te halen. De mastermind experience is voor mij een hele goede toevoeging geweest op mijn onderneming aangezien ik steeds bleef terugvallen in twijfels. Door hun steun voelt het alsof het eindelijk wel haalbaar is en ben ik er weer met plezier aan aan het werken!

Zoë

Ik wil meedoen!


Hoe verloopt het aanmeldingsproces?

Meedoen met de Experience? Meld je aan en vul de vragenlijst in. Wij nemen jouw aanmelding persoonlijk door en kijken of In Frame Mastermind bij jou past. 

Wanneer jij jouw aanmeldingsformulier hebt ingevuld en verzonden nemen we binnen 48 uur contact met je op via e-mail. Als er uit het aanmeldingsformulier blijkt dat In Frame Mastermind geen goede match voor je is, lees je dat in deze e-mail. Wanneer In Frame Mastermind een goede match voor je is plannen we via e-mail een kennismakingsgesprek in.

Tijdens dit gesprek zullen we samen doorlopen wat jij van ons kan verwachten tijdens de Experience, doorlopen we enkele gegevens en vertellen wij ook wat wij van jou verwachten.

Zijn we een match? Dan word je toegelaten tot de In Frame Mastermind Experience en heb jij de mogelijkheid om de mastermind een maand lang te ervaren.

Voor de In Frame Mastermind Experience zijn maximaal 10 plekken beschikbaar. Bij deelname aan de In Frame Mastermind Experience claim jij 1 van deze 10 plekken. Wij verwachten dan ook een actieve deelname van iedere deelnemer tijdens de live-sessies en in de community.

Ik wil mij aanmelden!

FAQ


Antwoorden op de meest gestelde vragen.

Hoe meld ik mij aan voor de In Frame Mastermind Experience?

Je kunt je hier aanmelden! Je vult het aanmeldingsformulier in, en wij nemen binnen 48 uur contact met je op!

Klik om aan te melden!

Wanneer begint de In Frame Mastermind Experience?

De Experience start op 1 augustus en duurt 1 maand. Wanneer je bij In Frame Mastermind aangesloten wilt blijven, is dit mogelijk. In Frame Mastermind bestaat sinds januari 2022 en is een doorlopende mastermind.  

Hoeveel is de investering voor de In Frame Mastermind Experience?

De In Frame Mastermind Experience is er om je een voorproefje te geven van In Frame Mastermind. De In Frame Mastermind Experience is dan ook kosteloos! Een maand lang krijg jij toegang tot een groot deel van de In Frame Mastermind. De investering voor In Frame Mastermind is afhankelijk van het door jouw gekozen pakket.

Waarom wordt niet iedere fotograaf toegelaten aan In Frame Mastermind?

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke, hechte en gedreven community. We vinden het erg belangrijk dat In Frame Mastermind een plek is waar iedereen betrokken is met elkaar en waarde hecht aan groei en ontwikkeling. We laten dan ook niet iedereen toe binnen In Frame Mastermind.

Hoeveel plekken zijn er beschikbaar voor de Experience?

Er zijn totaal slechts 10 plekken beschikbaar. Wanneer je een plek claimt rekenen wij er daarom ook op dat jij actief deelneemt en zodoende niet een plek bezet houdt voor een andere fotograaf die ook graag had willen deelnemen.

Hoelang duurt de Experience?

De In Frame Mastermind Experience duurt 1 maand en start op 1 augustus met een gezamenlijke onboarding-call. Een maand lang krijg jij toegang tot een groot deel van de In Frame Mastermind.

Wanneer jij na de Experience je wilt aansluiten bij de mastermind, is dit mogelijk. We zullen na afloop een gesprek met je inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Moet ik al een onderneming of KvK-nummer hebben om mee te kunnen doen met de Experience?

Nee, dat is niet nodig. Wij helpen ambitieuze fotografen om hun onderneming op te bouwen en/of uitbreiden ook als je nu nog geen gevestigde onderneming of KvK-nummer hebt.

Is alles online?

Ja, alles wat wij doen binnen In Frame Mastermind is online. De live masterclasses vinden plaats via Zoom en het online support-systeem en community lopen via Discord.

Kan ik ook direct member worden van In Frame Mastermind?

Zeker! De Experience is opgezet om je kennis te laten maken, maar wanneer jij direct wilt starten en gebruik wilt maken van de volledige In Frame Mastermind kan dat door het aanmeldingsformulier in te vullen. Hier geef jij aan dat je direct wilt starten. We plannen een belletje met je en  tijdens dit belletje kijken we of In Frame Mastermind voor jou geschikt is.

Wil jij direct member worden zonder gebruik te maken van de Experience? Dan kan je gebruik maken van een interessante verjaardags-bonus!

Waar wacht je nog op? Claim 1 van de 10 plekken!

Klik om in te schrijven!