Mastermind


In Frame Mastermind


Fotografie is een onderdeel van het werk, maar het ondernemen is weer heel wat anders.
Je bent fotograaf, je hebt je fotografie kennis en bent klaar voor de volgende stap: je fotografie bedrijf starten of uitbreiden. Maar de grote vraag is hoe? Hoe pak je dit aan? Hoe wordt je zichtbaar tussen al die andere fotografen?

In de In Frame Mastermind leer je alles over jouw persoonlijke ontwikkeling als ondernemer, marketing en sales. Hoe ga je zelfverzekerd ondernemen, hoe krijg je die juiste zichtbaarheid en hoe creëer je financiële vrijheid voor jezelf?

Dit, en meer, leer je in In Frame Mastermind!

 

Ben je klaar voor de volgende stap? Neem contact op!

Hoe dan?


Dit is een vraag die ik mijzelf meerdere malen heb gesteld toen ik net afgestudeerd was. Ik wilde wel voor mijzelf werken, maar ik had geen flauw idee hoe ik dit moest aanpakken. Hoe laat ik mijzelf zien, hoe krijg ik opdrachten, hoe kom ik rond als fotograaf, hoe kan het dat die andere fotograaf wel opdrachten heeft en ik niet?

Ik had alle nodige kennis van het fotograferen, maar hoe ik moest ondernemen was niet inbegrepen in mijn vakkenpakket. Hierdoor belande ik keer op keer weer in die loondienst baan en moest ik mijn droom om als freelance fotograaf te leven nogmaals uitstellen. Toch bleef het knagen, en uiteindelijk wist ik 100% zeker dat ik voor mijzelf wilde werken als fotograaf en er alles aan zou gaan doen om dit waar te maken.

Stapje voor stapje kwam ik vooruit. Alle kennis die ik kon opdoen heb ik verzwolgen zodat ik mijn droomleven als fotograaf waar kon maken. Na jaren vallen en opstaan, en weer vallen en weer opstaan heb ik het ondernemen geleerd. Uiteindelijk heb ik in 2020 de stap gemaakt om volledig in te zetten op het leven als zelfstandige fotograaf en fotobewerker. En ik kan je vertellen, dit was de beste stap die ik ooit heb gezet.

Waarom vertel ik je dit? Omdat ik je duidelijk wil maken dat ook jij je droomleven als fotograaf waar kan maken! Heb je de ambitie om van je hobby je werk te maken of om te groeien in je bedrijf? Dan ben ik er 100% van overtuigd dat ook jij dit waar kan maken!

 

Leer als fotograaf succesvol te ondernemen met

In Frame Mastermind


Herken je het volgende?

→ Je wilt wel maar je weet niet waar je moet beginnen met het opzetten of het laten groeien van jouw fotografie bedrijf.
→ Je stelt je doelen uit omdat je diep van binnen niet gelooft dat je ze waar kan maken.
→ Je hebt fotografie opdrachten maar je verdiend te weinig om hiermee rond te komen.
→ Je hebt geen of weinig gelijkgestemde in je netwerk.
→ Je weet niet hoe je aan (consistente) opdrachten kunt komen.
→ Je vraagt je af hoe je jezelf op de markt gaat zetten.
→ Je vraagt je af hoe die andere fotografen het wel voor elkaar krijgen.
→ Je laat je agenda afhangen van je klanten en verliest hierdoor balans in het ondernemen.
→ Je bent bang voor financiële onzekerheid wanneer je de leap of faith neemt als zelfstandige fotograaf.
→ Je zit vast in je huidige baan en kunt hierdoor (te) weinig tijd aan je fotografie besteden.

 

Hoe ga je hiermee om? Al deze vragen en meer worden beantwoord in de In Frame Mastermind. De Mastermind is er om je alle handvaten te geven op gebied van mindset, marketing en sales zodat jij succesvol jouw bedrijf gaat runnen zonder dat het je jaren kost om het ondernemen als fotograaf onder de knie te krijgen.

 

Maak je droomleven als fotograaf waar en neem contact op!

Een Mastermind?


Een mastermind is een groep mensen die elkaar versterken, motiveren en supporten. Het is ontzettend krachtig en motiverend om mensen met gelijk interesses en doelen om je heen te hebben.

Om onze mastermind nog meer waarde te geven dan de ‘reguliere’ mastermind hebben wij besloten om experts bij ons aan te laten sluiten. Dit betekend dat jij alles leert van experts binnen het ondernemen en kan brainstormen en sparren met andere ambitieuze fotografen!

De mastermind is geen standaard cursus waarbij je je lesmateriaal aangereikt krijgt en het verder zelf maar moet uitzoeken. Je kunt verzekerd zijn van persoonlijke sessies die op jouw wensen en ontwikkelpunten aansluiten, zodat jij kunt groeien op de manier die bij jouw past.

Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over de In Frame Mastermind! Wil je meer weten over In Frame? Klik dan op onderstaande button en vul het contactformulier in.

Kom meer te weren over In Frame Mastermind!

Vul het contactformulier in