Challenge dag 4


Voorbeeld droomdag Abigail

Net voordat de zon opkomt word ik wakker. Onze slaapkamer heeft een gigantisch groot raam dat uitkijkt op de bergen aan de andere kant van het dal. Het is al licht en hierdoor is het uitzicht goed zichtbaar.

De ochtend voelt fris aan, vogels beginnen wakker te worden en mist hangt in het dal onder het huis. Ik maak een kop thee, loop naar de veranda en ga met een dekentje op mijn favoriete stoel zitten.

De zon kruipt langzaam omhoog en komt langzaam over de bergtoppen heen. De zon schijnt op de veranda en verwarmt langzaam mijn gezicht. Robin komt bij me zitten met een kop koffie en we genieten samen van de zonsopkomst.

We bespreken wat voor mooi stukje natuur we vandaag gaan ontdekken en gaan ons ontbijt maken. Pancakes met vers fruit, honing en een overheerlijk vers sapje.

Na ons ontbijt start ik met yoga en vervolgens laat ik de badkuip vol lopen met warm water. De badkuip staat buiten en heeft een gigantisch mooi uitzicht op de bergen. Het warme water stoomt in de nog frisse ochtend.

Na mijn badder sessie ben ik zover om actie te nemen en weer een stap dichterbij mijn doel te komen! Ik klap mijn laptop open, het kantoor is gevuld met natuurlijk licht en heeft een uitzicht over het bergmeer. Ik check de edits die zijn afgeleverd door de beeldbewerker en voer zelf de beeldbewerking uit van de klus in IJsland die vorige week heeft plaatsgevonden. Ik bekijk het overzicht dat ik heb ontvangen van mijn boekhouder en heb contact met mij PA om nieuwe en lopende fotografie aanvragen te bespreken. Ook wordt er doorgegeven dat de vliegtickets en het verblijf voor over twee weken in Marrakesh geregeld zijn. Daarnaast nemen we de eisen van de modellen door voor de outdoor experience die tijdens dit verblijf gefotografeerd gaat worden in de Sahara.

Rond lunchtijd stappen we in onze 4×4 Land Rover en rijden we naar het dorpje in de buurt, gaan we langs de bakkerij voor een overheerlijke to go lunch. Robin neemt zijn favoriete koffie en ik mijn favoriete thee mee voor onderweg.

We maken een wandeling door bossen en bergen en stoppen op een perfecte picknick plek voor de to go lunch. We bespreken wat onze volgende stappen gaan zijn binnen de In Frame Mastermind zodat we nog meer waarde kunnen geven aan onze deelnemers. We zijn zo enthousiast om deze ideeën toe te passen en besluiten direct actie te ondernemen!

Na de lunch rijden we terug naar onze woning. In de tussentijd dat wij weg zijn geweest zijn er boodschappen bezorgd, is het huis schoongemaakt en ziet alles er weer netjes uit. We steken de open haard aan en genieten van de gezellige warmte.

Ondertussen geven we de fotografen binnen onze online mastermind community tips hoe hun doelen te behalen, helpen we een deelneemster het aankomende gesprek met haar ideale opdrachtgever tot een succes te maken en bereiden de volgende informatieve masterclass voor.

De avond is gevallen en het wordt tijd om de werkdag af te sluiten met een heerlijke maaltijd in onze gezellige cabin midden in de natuur. We bakken een appeltaart in de Dutch oven pan en de geur verspreid heerlijk door onze cabin. Scar, onze kat, ligt te slapen op het kleed nadat ze heel de dag buiten heeft rondgelopen.

Na een gezellige en knusse avond vertrekken we naar de slaapkamer. Terwijl ik de sterren bekijk die door het gigantische slaapkamerraam te zien zijn ben ik ontzettend dankbaar dat ik de nodige actie heb ondernomen om van mijn passie mijn werk te maken en droom ik over het moois dat de volgende dag voor mij in petto heeft.